Nume:
Trutzi S.R.L. - Fier Forjat Suceava
E-mail:
office@trutzi.ro
Telefon:
0230 530 515
Telefon 2:
0752 111 845
Website:
https://trutzi.ro
Adresa:
Str. Aleea Vamii, Nr. 26, Scheia, Jud. Suceava

Trutzi S.R.L. - Fier Forjat Suceava
Fier Forjat

Societatile recomandate va ofera produse variate din gama Fier Forjat: Porti Gard Fier Forjat | Automatizari Porti | Balustrade Fier Forjat | Balcon  Fier Forjat |Copertine Mobilier Fier Forjat| Scari Grilaj Fier Forjat| Montanti drepti | Mana Curenta | Panouri Arcade si Ornamente Fier Forjat| Balamale Role Sine Porti | Patina Fier Forjat|

Detalii

   Trutzi – Elemente din Fier Forjat, societate infiintata in anul 2005, a inceput comercializarea elementelor din fier forjat in anul 2006 si datorita seriozitatii si a dorintei unice de a prospera impreuna cu clientii nostri am acumulat in scurt timp experienta in a ne servi clientii si a ne adapta cererii de pe piata in ceea ce priveste diversitatea, stocul, calitatea, distributia si preturile cat mai competitive.

   In anii ce au urmat, in urma multiplelor investitii in utilaje performante si in noi spatii de productie, am reusit sa ajungem la o capacitate de productie destul de mare incat sa satisfacem cererea continua de produse noi, la preturi cat mai bune, si cu timp de livrare cat mai scurt.

   In prezent suntem in plina dezvoltare si investim in productie, crescand astfel de la an la an gama de produse, stocul si calitatea produselor comercializate, dorind astfel sa multumim clientii cu servicii si produse cat mai bune. Va multumim pentru interesul acordat si pentru ca ati ales sa prosperati alaturi de noi!

Cu respect,
Nutu Ciprian, Director General

TRUTZI SRL este un important distribuitor de produse din fier forjat in Romania, dispunand de stoc suficient si oferta pentru fiecare client.

TRUTZI SRL produce elemente din fier forjat personalizate din diferite materiale si la dimensiuni diferite.

TRUTZI SRL ofera spre vanzare o gama variata de vopseluri pentru fier forjat si patine pentru fier forjat cat si accesorii pentru lucrarile din fier forjat.

   Oferim o gama variata de elemente din fier forjat cu livrare imediata si costuri reduse.

   Ca si producator de elemente din fier forjat putem oferi oricand preturi minime la multe dintre produsele comercializate.

Servicii

Porti din fier forjat – Solutii deosebite de amenjare

Numeroasele modele de porti din fier forjat intregesc personalitatea propietarului si ii ofera posibilitatea sa isi exprime grija si dragostea pentru lucrari robuste si temeinice. Poarta este spatiul prin care trecem atunci cand ne vizitam rudele sau prietenii, este modul in care putem patrunde in intimitatea celuilalt la invitatia sa. Unii oameni se simt mult mai in siguranta datorita acestui element care, pe langa faptul ca are rol de siguranta, poate dispune de elemente din fier forjat create si inspirate de mestesugari cu experienta.

Garduri din fier forjat

Orice model de gard este inedit si are capacitatea de a imprejmui gradina, curtea interioara, diferite tipuri de teren, parcuri si, in mod special, reprezinta o resursa adecvata pentru cei care doresc sa aduca un plus de rafinament proprietatii lor. Designul elementelor decorative este realizat in urma procesului de forjare ceea ce asigura putere si fiabilitate numeroaselor modele de gard fier forjat. Spre deosebire de gardurile din caramida sau beton, modelele din fier forjat intregesc perfect stilul arhitectural de tip Art Nouveau si elementele ornamentale predomina prin valoarea data de fierari cu experienta in domeniu.

Balustrade si balcoane

Din cele mai vechi timpuri balconul a fost considerat locul romantic pentru intalnirea indragostitilor (in special, aceste modele de balcoane (http://lucrari.trutzi.ro/balcoane) cu elemente din fier forjat), iar povestile descriu numeroase momente in care tinerii barbati cantau serenade pentru iubitele lor care ii ascultau fascinate. Dar in prezent, aceasta valoare a balconului a fost inlocuita de utilitatea sa practica. In plus, balconul este un spatiu destinat momentelor de relaxare de unde putem privi rasaritul soarelui, practica exercitii fizice, citi o carte sau petrece momente de neuitat alaturi de prieteni sau parteneri. Datorita numeroaselor modele din fier forjat, balcoanele din aceasta categorie dispun de elemente intricate ce confera un design placut oricarei case si care vor surprinde privirile trecatorilor.

Copertine

Orice model din categoria copertine fier forjat este un mic acoperis proeminent ce este instalat deasupra unei terase, ferestre sau usi. Rolul principal al oricarei copertine din fier forjat este acela de protectie impotriva ploii sau razelor solare puternice. Spre deosebire de pergola, copertina indeplineste functia de bolta ce este atasata de structura unei cladiri.

© 2015 Copyright by fier-forjat-romania.com